Service Adviseur

Voor de functie van Service Adviseur zijn wij op zoek naar een daadkrachtige, technische en klantgerichte collega die ons After Sales team komt versterken en met ons de volgende stap kan gaan zetten. Ebusco is een groeiend bedrijf met een veelbelovend marktperspectief waarin je kan meegroeien.

 

Wat ga je doen

Als Service Adviseur ben je verantwoordelijk voor de planning en aansturing van Workshop en Field service. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor onze klanten en servicepartners als het gaat om onderhoud of reparatie aan bussen, je geeft ze technische informatie en denkt proactief mee met ze mee.

Als Service Adviseur binnen Ebusco weet jij als geen ander samen met het team de omslag te maken naar een externe en interne klantgerichte omgeving. Je weet wat de klant wil en geeft daar op een slimme wijze uitvoering aan. Uitdagingen hierbij ga je niet uit de weg, maar pak je direct op. Dit doe je door te zeggen wat je doet en te doen wat je zegt. Door een efficiënte werkwijze en uitstekende communicatie, zorg jij er samen met het team voor dat klanten van Ebusco ervaren dat de AfterSales net als onze techniek en producten, vernieuwend en efficiënt is. Hierbij houd je rekening met de belangen van meerdere afdelingen binnen Ebusco.

 

Hoe ga je dat doen

 • Aansturen en plannen van werkplaats en buitendienst aan de hand van aangeboden werkzaamheden;
 • Het opbouwen van een goede klantrelatie;
 • Interne processen op gebied van order aanmaak, facturatie en factuurcontrole;
 • Opstellen van procedures ter verhoging van productiviteit en efficiëntie;
 • Het leiden van teammeetings;
 • Voeren van personeelsgesprekken en werkoverleggen.

 

Jouw profiel

Je bent een proactieve en ondernemende Service Adviseur. Je kent jezelf goed, durft je mening te geven, maar deze ook terug te ontvangen. Je hebt verstand van en een visie op de wijze hoe je de Aftersales werkplaats wilt neerzetten en uitdragen. Je hebt hier in je huidige functie al enige ervaring in opgedaan en je hebt zin om dit in een nieuwe omgeving op te gaan zetten. Behalve dat je uitstekend communicatief vaardig bent, waarbij je beheersmatig sterk en kwaliteit bewust bent, bezit je ook een positieve drive om te blijven zoeken naar vernieuwing en verbetering. Jouw enthousiasme en mentaliteit, zorgt ervoor dat het jou lukt om samen met het team, in een dynamische internationale omgeving, een grote stap vooruit te maken.

Daarnaast beschik je over:

 • HBO werk en denkniveau;
 • Enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Ervaring en kennis met geautomatiseerd werkplaatspakket;
 • Affiniteit met techniek op het gebied van automotive;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Beheersing van de Duitse taal in woord en geschrift is een pre;
 • Je bent bereid om stand-by te staan in de avond- en weekenden.

 

Ons aanbod

Wij bieden jou de mogelijkheid om deel uit te maken van ons hard groeiend, dynamisch en internationaal georiënteerd bedrijf met een gezellig team van ongeveer 70 gedreven en ambitieuze professionals. Je krijgt voldoende uitdaging en vrijheid en de ruimte voor verdere groei in je carrière. We bieden een marktconform salaris dat past bij je ervaring en functie, uitstekende secondaire arbeidsvoorwaarden en een heerlijke lunch met al jouw collega’s.

 

EBUSCO®

EBUSCO® ZERO EMISSION 100% ELECTRIC is een pionier op het gebied van elektrisch busvervoer en ontving als eerste Europese fabrikant een Europese typegoedkeuring voor elektrische bussen. In 2025 moet al het busvervoer in de steden binnen Europa emissie vrij zijn, Ebusco heeft dit jaren geleden al voorzien en is haar concurrenten technisch ver voor. Om deze positie te kunnen behouden en te kunnen voorzien in de vraag die komen gaat zal het personeelsbestand de komende jaren flink blijven groeien.

Eind 2016 is ING toegetreden als aandeelhouder om de verdere groei van de onderneming mede vorm te geven.

 

Interesse?

Ben jij net zo enthousiast over deze vacature als wij?!

Neem contact op met Judith Beurskens HR Manager doormiddel van:

 • Een reactie naar judith.beurskens@ebusco.eu
 • Een telefoontje naar 06-18941223
 • Een app naar 06-18941223

Wij kijken ernaar uit!

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *